3 de març 2013

La novel·la 'Mataren el verd' de Carme Miquel, un testimoni imprescindible




En el blog de “Mataren el verd” trobareu informació sobre la novel·la de Carme Miquel que situa la seua trama a La Punta. Pots fer un tast de “Mataren el verd”.


Carme Miquel, una mestra i escriptora compromesa amb el nostre país i la nostra gent, va triar l'opció de micromecenatge a Verkami i va aconseguir les ajudes pertinents.

La novel·la ja és una realitat que podeu trobar a les llibreries.
--------------------------------------------------------------------------------

ACÍ TENIU UN TAST DE “MATAREN EL VERD”



“... A Mercé li interessa cada dia més l’avenir d’aquella horta i des que va confirmar el seu embaraç està replantejant-se definitivament el treball per al seu futur: deixarà de ser administrativa al despatx d’un advocat i es dedicarà a les tasques del camp. Es tracta d’un viatge de treball invers al que sol fer la resta de gent jove i no tan jove. Però ara ella està ben integrada en aquelles hortes, ha fet seua aquella terra i desitja ser partícep de la vida que aporta.

La humitat comença a fer-se sentir i Mercé s’abriga. Continua el seu passeig sota un cel que conté uns núvols que van del gris al blanc i de tant en tant desapareixen per deixar lloc a la bola del sol. Pensa en la decisió que ha pres. Sap que va contra corrent, que tos els de la seua família en saber-ho, li diran que és un error, una aventura, que ella és de ciutat i encara que ara visca a La Punta, res no coneix de la vida dura del camp. Però Mercé té la convicció que ho pot fer i que serà la seua manera particular de lluitar contra l’especulació, de promoure una agricultura biològica i dignificar la professió de llaurador, d’afavorir la igualtat i en definitiva, de contribuir a canviar el món. Té dret a endinsar-se en la utopia no sols amb el pensament sinó també amb l’acció quotidiana. Sempre ho havia pensat: la utopia és utopia fins que algú decideix incorporar-la a la seua vida. Ella la incorporarà....”





--------------------------------------------------------------------------------



TESTIMONIS: LA BELLESA I LA DESTRUCCIÓ DE L’HORTA









Objectiu aconseguit: http://www.verkami.com/locale/es/projects/3969-mataren-el-verd-una-novella-de-carme-miquel-sobre-la-punta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.