6 de març 2013

'Vocabulario', el nou projecte de Sam Baixauli i Paco Romeu busca micromecenatge

Vocabulario és el primer projecte per al teatre en castellà de Paco Romeu. Amb aquesta obra obtingué el Premio Iberoamericano de Teatro Tirso de Molina 2012, atorgat pel Ministerio de Asuntos Exteriores. A hores d'ara, Sam Baixauli prepara un curtmetratge basat en el guió que el mateix autor ha fet comptant també amb la seua col·laboració.

Sovint, la llengua es converteix en el refugi dels humans; vivim molt bé quan controlem el llenguatge, ens sentim segurs; però, si desapareix eixa protecció, si ens veiem obligats a aprendre una nova llengua, a tornar a nomenar cada objecte, cada sentiment, cada acció amb paraules noves, què ens ocorre? Què passa amb aquella seguretat que teníem? Quins nous mecanismes es desencadenen dins nostre?

<br>

Vocabulario és una història d'amor i llenguatge; d'estima per les persones i per les paraules amb què estimem.


Per ajudar-se a editar aquest projecte i fer-ne la seua difusió, han triat l'opció de micromecenatge en Verkami, un espai obert per a la col·laboració amb els creadors. Desitgem que el projecte tire endavant i que siga una realitat per poder gaudir del treball d'aquests bons amics, antics alumnes de l'institut, als qui els alumnes d'Imatge tindreu ocasió de conéixer enguany.


Si voleu conéixer més detalls del projecte, visiteu el seu blog ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.