22 de febr. 2014

'La teta que os falta' (2012) de César Ríos Aguilar

Una dona és molt més que uns pits, és una persona, una treballadora, una filla, mare, àvia, germana o companya, una amiga, una creadora, una...


La teta que os falta és un curtmetratge solidari del director César Ríos; aquest curt, premiat en diferents festivals, pretén ser un homenatge a les dones que han patit càncer de mama i a les que encara lluiten cada dia per superar totes les barreres de la malaltia: les físiques i les psicològiques. El podeu veure a FIBABC.



El curt ha estat financiat per FECMA (Federación Española de Cáncer de mama) i els beneficis obtinguts per la projecció i els premis estan destinats a la investigació mèdica i a millorar la qualitat de vida de tantes dones que pateixen o han patit càncer de mama.

El curt dirigit per César Ríos Aguilar està interpretat per actors i actrius coneguts per la seua participació en sèries de televisió com Beatriz Rico, Rocío Múñoz, Elena Martín, Monica Aragón, Myriam Garrido, Patxi Freytez, David V. Muro, Ismael Martínez i Albert Coma.

No és el primer curt solidari de César Ríos; amb 'Cardiopatía, los corazones rebeldes' (2012) ens presenta a Carla i a Cristina, una dona i una xiqueta que mostren les dues cares d'una mateixa malaltia, la cardiopatia infantil. La lluita d'una mare per la supervivència del seu fill i la d'una xiqueta per superar la fragilitat del seu cor les farà sentir-se pròximes.

També ha dirigit els treballs: 'Lienzos en blanco' (2013) 'El ascensor de Romeo' (2013), 'El juego de Carlota' (2010).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.