13 de des. 2012

Bones notícies del Suprem

Després de tant de temps de lluita perquè al P.V. es puguera veure TV3, el Govern valencià va tancar els repetidors que permetien l'emissió de TV3 a casa nostra i va imposar unes multes astronòmiques a l'entitat Acció Cultural, pròpietària dels repetidors que permetien que el senyal televisiu arribara a cals valencians; hui el Suprem dóna la raó a Acció Cultural i a tots els qui han lluitat perquè una certa llibertat d'elecció de canal de televisió en la nostra llengua fora possible.




Llegiu les notícies i la informació en difertents mitjans i en la web de la pròpia entitat que ha coordinat la campanya de protestes i el recurs davant del Tribunal Suprem.

El Suprem dóna la raó a Acció Cultural

En primer lloc, el Tribunal Suprem confirma el que la nostra entitat sempre havia afirmat: que el Govern valencià mai no ha tingut autoritat per a sancionar-nos. Tal com diu la sentència...



“La asociació sancionada no asumía las funciones propias de un ‘operador audiovisual’, siendo un mero retransmisor, sin más, de los programas televisivos del verdadero operador público.






Bufetada judicial al govern valencià pel tancament de TV3

El Suprem espanyol accepta el recurs d'ACPV i diu que el consell no pot prohibir les emissions ni sancionar l'entitat






El Suprem tomba la prohibició d'emetre TV3 al País Valencià


Deixa sense efecte la sanció de 300.000 euros imposada pel govern valencià a ACPV. Entén que la Generalitat no tenia competència per clausurar els repetidors de l'entitat


Butlletí electrònic d'Acció Cultural

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.