4 de jul. 2017

Alguns apunts per conéixer l'obra de Fuster a 'La serp blanca'



Fa uns dies es produí al Terrat de l'Octubre CCC una tertúlia per parlar de Joan Fuster amb motiu de la commemoració dels 25 anys de la seua mort. Sobre la taula hi havia alguns dels darrers llibres que s'han publicat recentment sobre l'autor.

Aquest és un bon moment per llegir assaig i conéixer més detalls sobre l'obra i la figura de Joan Fuster; és per això que us recomanem la informació que Enric Iborra escriu a La serp blanca d'algun dels llibres que s'han publicat enguany sobre aquest il·lustre suecà. A saber:



  



El propi autor ens parla del llibre en una entrevista feta durant la darrera Fira del Llibre amb motiu de la seua presentació. I Enric Iborra en fa una ressenya en la seua entrada "El País Valenciano" de Fuster, revisitat.





Així mateix, en l'entrada Fuster en el gran contexthi trobareu també un comentari al llibre publicat per Vincle Editorial: Escrits contra el silenci (A propòsit de l’obra cívica de Joan Fuster), de Toni Mollà. 

Anteriorment, en l'entrada Joan Fuster per a joves, ja ens presentà el volum antologat per Salvador Vendrell, editat per Onada en el número quatre de la seua col·lecció 'Imprescindibles'.

Una bona ocasió per visitar La serp blanca que sempre ens il·lustra sobre literatura de forma ben interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.