5 de maig 2016

Guanyar-se els alumnes, treballar-se el futur


COM SONA l'ESO és "una trobada anual d’alumnat i professorat de música de Secundària i Batxillerat on es prepara un gran concert conjunt: 1500 persones cantant, ballant i tocant. Una experiència única i espectacular. Una aposta de l’escola pública per a l’escola pública". Després de 15 anys, el projecte està més que consolidat gràcies a l'entusiasme que posen estudiants i docents. Enguany han donat un pas més i interpretaran l'òpera M1S1M.

Perquè els qui participen entenguen el que van a tocar, han visionat un documental que explica com pot ser la vida l'any 2054.


El treball, abans de la pràctica musical, s'ha centrat en l'estudi del llibret que ens presenta uns personatges i una trama ben particulars. La reflexió sobre com són cadascun d'ells s'explica, a més a més, en un blog.

Durant la representació, entre el 1r i el 2n acte, s'emetran dos documentals en les pantalles gegants de la Ciutat de les Arts. El primer dels documentals, M1S1M, LA GRAN REVOLUCIÓ, el podeu contemplar ja en l'enllaç anterior. Es tracta d'un documental realitzat per la BBC que se situa l'any 2054 i explica que és M1S1M i com va revolucionar el món. El segon?





Si voleu gaudir i conéixer com continua aquesta història, la segona part, caldrà que us desplaceu el divendres 13 de maig, a les 22.00h, a la Ciutat de les Arts de València on s'emetrà el concert de cloenda del Com Sona l'ESO d'enguany.

El dia anterior, a les 20.30h a la plaça de la Verge, podreu veure Ballem València, la proposta de balls tradicionals que es farà també durant les activitats de Com Sona l'ESO 2016.

Redactat a partir de la informació que ens facilita el professor David Reig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.