29 de des. 2015

Un missatge de Pepa Guardiola

Hi ha detalls que hom espera abans que acabe l'any i, per això, es fan més entranyables.

Hi ha amigues que són fidels a la cita de Cap d'Any i es prenen el seu temps perquè el missatge siga artístic, ajustat al moment i ric en paraules i sentiments...

Pepa Guardiola és una persona compromesa com a dona amb la societat, compromesa com a persona amb el seu temps, compromesa amb l'educació i la nostra cultura... A més, Pepa Guardiola és una d'eixes amigues de les quals tot l'any estem pendents del diu o publica perquè ens permet gaudir amb allò que fa. En passar Nadal, és una de les persones que et sorprenen amb un detall que té forma d'enllaç electrònic; sempre extraordinari.

Ací teniu la seua felicitació. Com de costum, m'agrada compartir-la amb vosaltres, les persones que ja li heu llegit alguna de les novel·les i sabeu algunes coses de l'autora. Ara, amb el vídeo, descobrireu, a més, detalls de la persona (les fotos són molt personals i el text també).




1 comentari:

  1. Enguany, com ens diu Pepa en el correu: "no és un conte, ni cap composició sobre quelcom tangible. M’he entretingut unes quantes hores amb una senzilla reflexió sobre la subjectivitat del pas del temps: immesurable, fugisser i breu quan volem retenir-lo, extens i apegalós quan necessitem perdre’l".

    L'enllaç al vídeo https://youtu.be/OfsT8N67MJA

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.