14 de des. 2015

Escola Valenciana estrena en Nadal Phantom Boy als cinemes comercials Ocine de València

Del 20 de desembre al 5 de gener l’entitat cívica possibilita el visionat de la pel·lícula familiar i en valencià, Phantom Boy És un film dels realitzadors Jean-Loup Felicioli i Alain Gagnol, autors també de la guardonada Un gat a París. Com en anys anteriors, les projeccions tindran lloc als cinemes Ocine del Centre comercial Aqua de València a un preu de 5 euros si presenteu aquests vals de descompte.



Escola Valenciana continua amb la tasca de fomentar la cultura, oferir productes de qualitat i en valencià i facilitar l’accés a pel·lícules en llengua pròpia als cinemes comercials amb un preu de 5 euros. Així, en aquesta ocasió, l’entitat cívica presenta la nova edició de Cinema de Nadal d’Escola Valenciana i ofereix a la ciutadania la projecció de Phantom Boy els dies 20, 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30, 31 de desembre i el 2, 3, 4 i 5 de gener a les sales Ocine del Centre comercial Aqua de València, en sessions matinals, a les 12 hores.



Phantom Boy és una pel·lícula recomanada per a infants a partir de 7 anys, que compta amb tots els elements d’un relat policíac de cinema negre clàssic i amb el toc de fantasia de les pel·lícules d’herois que transcorre a la cinematogràfica ciutat de Nova York. L’argument, amb la seua complexitat, sentit de l’humor i tendresa, avança a ritme d’aventura i planteja la lluita entre llums i ombres, i entre la salut i la malaltia. És important assenyalar que aquest film va inaugurar la mostra de Barcelona el Meu Primer Festival de Cinema i que posteriorment ha estat presentat al Festival de Sevilla SEFF i al Festival de Gijón.




Direcció: Alain Gagnol i Jean Loup Felicioli

País: França

Any: 2015

Direcció de producció: Catherine Blanc-Maurizi

Fotografia: Izu Troin

Música: Serge Besset

Durada: 84 minuts

Sinopsi Phantom boy

Durant el transcurs d’una investigació, l’Àlex, un oficial de policia, és atacat per un personatge misteriós. A l’hospital coneix Leo, un pacient d’onze anys que té el poder de sortir del seu cos volant i travessar parets com si fos un fantasma. Gràcies a l’ajuda de Leo i a la intrèpida periodista Marie, l’Àlex podrà fer front al gàngster que el va atacar i que està amenaçant la ciutat.





Més informació en la pàgina d'Escola Valenciana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.