25 de febr. 2015

4t Premi de poesia infantil Pissiganya.cat

Com en anys anteriors l'amic Andreu Galan ens envia la convocatòria del premi de poesia escolar de la revista Pissiganya.cat. També podeu consultar la informació en les xarxes socials: Facebook de la revista i Twitter.

El full amb la informació sobre el premi d'enguany diu:





Benvolguts amics, comptem amb la vostra participació!

Ja s'acosta sant Jordi i, per 4t any consecutiu, des de Pissiganya.cat. Revista de poesia per a xiquets i xiquetes de 0 a 100 anys us convidem a fer partícips els vostres alumnes del...

4t Premi de Poesia Infantil Pissiganya.cat


Consulteu-ne les bases


La convocatòria s'adreça a les escoles de tots els territoris de parla catalana, i esperem amb molta il·lusió l'arribada de nous poemes.

Recordeu: El termini acaba el 24 d'abril de 2015

El premi consisteix en un lot de llibres de poesia infantil patrocinat per la col·lecció Vagó de versos, d'Andana Editorial, per als guanyadors, així com una entrada conjunta al Museu de la vida rural, de l'Espluga de Francolí, per a tots els premiats i els seus pares.

Afanyeu-vos!

Enguany estem d'enhorabona ja que, per primera vegada en la història del premi, farem una cerimònia de lliurament conjunta amb els guanyadors del premi Sambori Òmnium Catalunya, durant la segona quinzena de maig.

La setmana del veredicte publicarem el lloc i l'hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.