25 de gen. 2015

Alguns texts per al comentari

Recuperem alguns dels apunts que es van publicar amb anterioritat en el blog LLIMA (La Comunidad. El país). Us els proposem perquè els texts encara mantenen tot l'interés i us permetran treballar els diferents aspectes del comentari.


- "Conseqüències de les noves tecnologies de la informació" d'Àngels Gallardo. (Apunt del 18 de juny de 2009). També el podeu trobar en els següents enllaços: enllaç 1 i enllaç 2.

Us recomanem que, abans de fer-ne la conclusió, us llegiu els textos de Jordi Solé Blanch, "La institució escolar davant del discurs de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació", i el d'Enric Sòria, "Tecnologia".

- "Requisit lingüístic castellà" de Ferran Suay. (Apunt de l'1 de juny de 2009).

- "Un assassí al meu hort" de Joan Francesc Mira. (Apunt del 25 de juny de 2009).

- "Suïssa, per exemple" de Joan Francesc Mira. (Apunt del 26 de juny de 2009).

- "Sobre les llengües del món" de Joan Francesc Mira. (Apunt del 27 de juny de 2009). També es va publicar a la revista Mètode de la Universitat de València.

- "Xenofòbia", dins Diccionari per a ociosos de Joan Fuster. (Apunt del 28 de maig de 2009). També el podeu trobar en el següent enllaç.

- "La llarga vida del bolígraf" de Josep Maria Espinàs. Va ser publicat en El periódico.cat el dia 28 de març de 2008. (Apunt del 14 de desembre de 2008).

- "Un fullet de la campanya" i "Cada mot és un món" de Josep Maria Espinàs.  (Apunt del 27 i 28 d'abril de 2008).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.