7 de nov. 2013

'Alfred & Anna' (2012) de Juanma Suárez

'Alfred & Anna' nominado al Goya

El programa "Somos cortos" de la 2 de RTVE va emetre ahir 6 de novembre. En ell podeu veure els curts "La mujer del atillo gris" de Luis Trapiello i el curt del que avui us ampliem informació, "Alfred & Anna" de Juan Manuel Suárez García.

El curt Alfred & Anna és un treball d'animació, dirigit per Juanma Suárez, que està centrat en una història d'amor i de música escrita per Jorge Laplace. La música és de Roque Baños i l'Andreu Buenafuente també hi participa posant veu a l'única seqüència parlada del film.

Aquesta no és l'única col·laboració especial en el projecte andalús, Pastora Soler també hi participa amb la interpretació del tema musical, la cançó "La mirada del corazón". La cançó interpretada per Pastora Soler tanca el curt sobre els títols de crèdit i en reforça les emocions i sentiments amb què la parella de músics acaba el seu relat. Així ho anuncia l'Andreu Buenafuente a la web de la productora El Terrat.

Alfred & Anna ha optat a alguns dels premis més reconeguts a tota Espanya, entre ells els Goya del 2012 i, ara, està incorporat de ple en la cursa per als Òscar del 2014 en la categoria "Millor curt d'animació".

Mireu-vos la promoció feta amb un sistema de "realitat augmentada" i el making of.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.