17 de gen. 2013

Exposicions literàries

Literatura exposada és la pàgina on es desenvolupa el projecte de la Institució de les Lletres Catalanes per promoure les exposicions literàries com a instrument per a la difusió del fet literari i la lectura, dels escriptors i les seues obres. A més de les exposicions pròpies, la ILC participa i dóna suport a la realització d’exposicions de temàtica literària per part d’altres entitats, ja siguen de gran format o portàtils, presencials o virtuals.

En el catàleg hi trobareu les referències a exposicions realitzades a Catalunya anteriorment i a les que es poden visitar o s'inauguraran en breu. Hi figuren les dates i llocs on s'hi exposa el treball, en ocasions dedicat a un autor (Joan Fuster, Maria Mercè Marçal, Mercè Rodoreda...); en altres, a un tema concret.

Encara que els autors de la web ens donen la possibilitat de col·laborar i notificar altres exposicions relacionades amb la difusió de la literatura i la cultura en català, note a faltar, per exemple, les exposicions que s'hi celebren en altres llocs del territori catalanoparlant, per exemple l'exposició de la qual ja us parlàrem al blog Llima que ara mateix podeu visitar al Centre del Carme de València, dedicada a Vicent Andrés Estellés. Tot i amb això, estem davant d'un projecte molt interessant que encara faria més goig si s'aconseguira que, una vegada es retirara una exposició del circuit comercial, poguérem contemplar en la xarxa més detalls del catàleg, fotografies i alguna part de la documentació que s'hi havia exposat (a l'estil de les visites on line d'alguns museus).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.