1 d’abr. 2011

Concentració a la Plaça de Manises per l'Ensenyament Públic de qualitat










La Plataforma per l’Ensenyament Públic convoca a tota la comunitat educativa a unir-se i reivindicar l’escola pública i de qualitat que tots i totes volem.

És el moment de defensar eixa escola democràtica, participativa, inclusiva, integradora, on cada dia s'ensenya als nostres xiquets i xiquetes el respecte als altres, la igualtat d'oportunitats i la construcció d'un coneixement lliure i responsable.

És el moment d’anunciar i fer saber a tothom que defensem l’escola que abasta tots els racons del País Valencià i que ofereix totes les opcions per a les ciutadanes i ciutadans valencians: opcions lingüístiques, modalitats de batxillerat, cicles formatius, programes de reforç, adaptacions per a les necessitats educatives especials i per a la diversitat i tot allò que la converteix en la garantia d’una oferta educativa universal i de qualitat per al País Valencià.

És el moment de fer costat a la nostra escola, a l’escola que segueix sent, gràcies al treball ben fet i a la implicació de tots vosaltres, la millor opció per als què creiem i creurem sempre en una escola pública i de qualitat.


Aquesta escola nostra necessita del nostre recolzament i empenta perquè malgrat la seua qualitat i eficàcia segueix patint greus atacs: retallades del professorat de compensatòria i desdoblaments, augment de ràtios en totes les aules, els tan coneguts i crònics barracons, la falta de professorat en anglès i valencià, aqueixos programes experimentals que ningú entén, el xinès, l'uniforme… i sobretot l’intent de l’administració de regalar el nostre sòl, el sòl públic, a empreses privades perquè facen negoci amb l’educació de totes i tots.

Per això us convoquem el pròxim dissabte 2 d’abril a la plaça Manises de València a una concentració per la nostra escola pública. Una jornada per a demostrar que som molts els que treballem en l'escola pública i que, malgrat la política educativa del govern valencià que intenta menysprear-la, volem seguir treballant dia darrere dia als nostres centres no solament per mantenir-la sinó també per millorar-la en tot allò que com a ciutadanes i ciutadans desitgem per a la comunitat educativa.

És hora d'eixir de nou al carrer, ja ho hem fet en multitud d'ocasions, en concentracions, en manifestacions, fins i tot parant l'activitat dels centres en una jornada de vaga sense precedents.


Us hi esperem a tots i totes a la concentració del 2 d’abril, un bon moment per a compartir una festa sobre l'escola pública i manifestar-nos per ella.


PER LA DIGNITAT I EL FUTUR,

EL NOSTRE SÒL PER A LA NOSTRA ESCOLA.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.