28 d’abr. 2022

Versos com aigua en cistella

 


Disseny de la col·lecció i portada: Gracia Gil
Ahir es va presentar al Centre cultural Carmen Valero Versos com aigua en cistella, un llibre de versets que conté un breu vocabulari i unes activitats perquè està pensat per a l'alumnat dels darrers cursos de Primària i els cursos inicials de l'ESO.  

En aquesta mateixa entrada aniré bolcant el resultat dels tallers que s'hi realitzaran als instituts del poble i ampliant el nombre d'activitats, propostes i solucionari. Com vaig dir a la presentació, a finals de maig, si tot va bé, l'entrada del blog estarà completa.

Moltes gràcies.ACTIVITATS 

Del llibre Versos com aigua en cistella de Francesc J. López i Gracia Gil Edita SNL de l'Ajuntament de Silla


4. Pau i Maria han jugat amb els pares a sorprendre’ls un poc complicant-los la lectura. És el mateix joc que hauràs vist en la il·lustració dels versos de «La prova». Intenta posar un espill davant de la imatge per poder llegir millor el text de la il·lustració del poema «Un bosc sota la mar». 

5. Per acabar, en l´índex del llibre hi ha una graella perquè assenyales si t’han agradat poc o molt els diferents poemes. Marca amb una creu la teua preferència i tingues en compte que una estrella és per si t’ha agradat poc i tres estrelles per si t’ha agradat molt. Raona la teua resposta en tres casos diferents.


SOLUCIONARI

Paciència, tot arribarà! A juny, en finalitzar els tallers. 


ALTRES ACTIVITATS RELACIONADES AMB LA POESIA

- lletrA Poesia dibuixada 

- lletrA Massa mare

- Propostes i recursos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.