14 de nov. 2017

Bon treball i premiat per a alumnes de l'IES Lluís Vives de València

Dos equips de segon de Batxillerat d'Arts de l'IES Lluís Vives de València han sigut premiats pels seus curtmetratges sobre migració, diversitat i inclusió social en el concurs internacional PLURAL +Youth Video Festival on Migration, Diversity & Social Inclusion en l'edició de 2017.

Aquest festival l'organitza, cada any, UNOAC (UnitedNations Alliance of Civilizations). El lliurament de premis, que es realitzà a Nova York la setmana passada, comptà amb la presència d'una de les autores, María Muñoz Varó, convidada en representació del seu equip de treball format per Paula Sanchis, Gloria Espert, Sonia Pons, Djihad Mizri, Salvador Moreno, Antonio Chulvi, Steven Borges i Maria Torres.

El curt, SKINS/PELLS, obtingué el premi PLURAL+ 2017 WADADA News for Kids Youth Prize.
Podeu veure'l en dos canals diferents de Youtube, el de PLURAL UNAOC-IOM i el de WADADA.



Així mateix, el grup d'alumnes format per Quique Ferrando Climent, Paula Royo del Moral, Lucía Giménez Giménez, Núria Gómez Vernet i Irene Martos Minguet va ser premiat per PROTOTYPE OF A PERFECT GIRL/ PROTOTIP D'UNA XICA PERFECTA amb el PLURAL+ 2017 CDI Award.




El treball dels dos curts va ser realitzat el curs passat en l'assignatura de Cultura Audiovisual I, sota la direcció de la professora Carmen María Belmonte.

Vaja des d'ací la nostra enhorabona a la professora i a tot l'alumnat premiat i confiem que, aquest, siga un nou al·licient perquè aquest curs continuen indagant sobre les propietats i possibilitats del llenguatge audiovisual.

Només em queda un dubte, enguany ens sorprendreu en valencià? És l'assignatura pendent perquè no es quede el valencià només per al títol.

Moltes felicitats!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.