29 de juny 2016

30 ANYS de BROMERA

Aquella editorial, que començava el 1986 amb un missatge esperançador, creant expectatives i convidant-nos a endevinar quin producte hi havia darrere d'aquell nom, no ens ha defraudat i ha anat creixent com fa la bromera quan puja.



Hui, per celebrar que s'han complit 30 anys d'aquella primera aparició des de la Ribera, ens ha oferit, al teatre Principal de València, un espectacle festiu ben particular i interessant, amb Carles Alberola de presentador i un Pep Gimeno Botifarra, molt ben acompanyat, de veu potent i divertit, com acostuma a ser en els directes.

Amb un audiovisual mesurat i clar ens ha arribat també la veu dels creadors de l'editorial per desvetllar, a poc poc, el sentit del missatge del seu eslògan: "Llibres, passió, futur". 

Els parlaments, mesurats i sentits, han anat a càrrec de l'editor, Josep Gregori, i del director literari del grup, Gonçal López-Pampló.

Com a ciutadà vull felicitar els amics i amigues que fan cada dia Bromera i ens permeten gaudir dels seus productes; com a docent, agrair-los el seu treball perquè em permet millorar el treball dins l'aula i dinamitzar la lectura en valencià.

Des d'ací, gràcies a tots els qui formeu eixa gran família i que, una vegada més, amb l'espectacle d'avui ens heu demostrat la vostra professionalitat i capacitat de dinamització cultural. De la vostra contribució a la normalització lingüística i cultural del valencià i a la millora d'un país més nostre ja fa anys que no en tenim cap dubte: 30 exactament!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.