15 de febr. 2013

Més material per a contribuir al voluntariat per la llengua

Parlem tu i jo. Ens entaulem?   Tens temps? Què fem?   Viatgem pel món   'Anem a casa?' Col·lecció "Parlem tu i jo"

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha publicat un  nou quadern de la col·lecció  Parlem Tu i Jo”, un material pensat per facilitar la conversa de les parelles lingüístiques que participen en el programa Voluntariat per la llengua.

Els números anteriors estaven dedicats als viatges, al temps lliure i a la cuina, respectivament. L'últim, se centra en la casa.

Viatgem pel món

Primer quadern de la col·lecció. Un text de Josep M. Espinàs, un còmic de Giovanni Castro i propostes de lectures i activitats relacionades amb els viatges facilitaran i enriquiran el diàleg en les trobades de les parelles lingüístiques.

Tens temps? Què fem?

Segon quadern de la col·lecció, el tema central del qual és el temps lliure. Inclou un text de Joaquim Carbó i un còmic de Montse Batalla i Xevi Domínguez. S’organitza en cinc apartats amb propostes per conversar i intercanviar opinions, coneixements i experiències.

Ens entaulem?

Entre els continguts, dedicats al món de la cuina i el menjar, hi ha un conte inèdit de Ramon Solsona i un còmic de David Parcerisa, a més de propostes per afavorir el diàleg i la fluïdesa entre les persones aprenentes i les voluntàries.

Anem a casa?

A partir de la narració de Rafael Vallbona Les cases perdudes i el còmic La recerca, de Mercè Godàs, aquest quart quadern ens porta a Bucarest i ens proposa llegir i conversar sobre diferents aspectes relacionats amb les cases on vivim.

Font: revista Llengua Catalana

Més informació sobre el Voluntariat pel valencià ací

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.