25 de set. 2011

COMUNICAT DE “L’ASSOCIACIÓ CULTURAL LA FÀBRICA DE LA LLUM” - FESTIVAL INQUIET

Encoratgem els amics de l'Inquiet a continuar endavant perquè el festival siga possible; la nostra llengua necessita d'una promoció com la que s'ha fet des de la Fàbrica de la Llum i l'Inquiet els darrers anys i els escolars valencians un aparador on mostrar les seues produccions per trobar l'estímul de millora idoni per a la seua formació.


Des de l’organització de l’Inquiet s’està treballant per enllestir el Festival que tindrà lloc els pròxims mesos.

L’Associació Cultural La Fàbrica de la Llum, entitat organitzadora del Festival Inquiet de Cinema en valencià, vol posar de manifest que des de l’entitat es continua treballant en l’organització de la celebració de la VIIa edició del Festival que ha vingut realitzant-se des de 2005, ininterrumpidament. L’organització vol fer palès que la pròxima edició del Festival no tindrà lloc durant els mesos de la tardor, com ha estat habitual des dels inicis de l’Inquiet. No obstant, això no vol dir en cap cas, que el Festival no torne a celebrar-se, ni tan sols que no s’estiga treballant de valent amb l’objectiu de tornar a fer un Festival renovat i que aposte amb més força per l’audiovisual en la nostra llengua.

Des de la Fàbrica de la Llum manifestem que l'endarreriment en la celebració del Festival està marcat per un costat, per l’actual situació de crisi econòmica que ens obliga a buscar noves fonts de finançament; i, per altra part, per la necessitat de reorganitzar un festival que aposte i done suport de forma més contundent a l’audiovisual en valencià, des de l’esfera amateur fins a la professional. Aixi doncs, la pròxima edició tindrà lloc els pròxims mesos.

Amb tot, volem aprofitar este comunicat per agrair a totes aquelles persones i institucions que ens han donat i continuen donant-nos suport per portar endavant un projecte seriós i il•lusionador, un projecte que té com a objectiu principal servir de plataforma per promocionar el cinema en la nostra llengua.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.