19 de febr. 2015

L'escola que volem, dissabte 21 de febrer a les 18 h. a Sant Agustí

Escola Valenciana ens crida i ens convida amb el present escrit.
Dissabte, 21 de febrer de 2015 a les 18,00 h. a Sant Agustí.

Amigues i Amics,

Us recordem que per al proper dissabte 21 de febrer hem organitzat la CRIDA PER L’ESCOLA QUE VOLEM. Ens reunirem a les 18h a la Plaça de Sant Agustí. Esperem que participeu tots i totes en la cercavila festiva que vestirà els carrers de València de muixerangues, gegants i cabets, grups de danses, botafocs, campaners, tabals i dolçaines, xarangues i batukades de tot el País Valencià. Us fem arribar materials perquè li doneu difusió:

-Esdeveniment que hem creat al facebook per convidar a les vostres amistats: https://www.facebook.com/events/777011462387900/ .

-Vídeo oficial de la Crida: https://www.youtube.com/watch?v=TM9QwPsvPig&feature=youtu.be

-Model de l’escola que volem, cartell...i més materials en www.escolavalenciana.org/crida



Vicent Moreno, president de l’entitat: “La ciutadania d’arreu del País Valencià té l’oportunitat de mostrar a València quin és el model de l’escola que volem perquè els partits polítics en prenguen nota de cara a les eleccions de maig”.

ESCOLA VALENCIANA CONVOCA LA SOCIETAT EL 21 DE FEBRER A UNA CRIDA PER L’ESCOLA QUE VOLEM

Escola Valenciana presenta una campanya social de dignificació de l’educació pública valenciana que té diversos eixos: d’una banda la presentació del document pedagògic “Model de l’escola que volem”; i de l’altra el suport social a aquest document perquè el pròxim govern de la Generalitat Valenciana faça els canvis pertinents en matèria educativa després dels intensos atacs als quals s’està sotmetent l’ensenyament públic, en valencià i de qualitat per part del govern Fabra.

Full de ruta per l’escola que volem

El full de ruta de l’entitat marca l’agenda educativa política fins a la primavera. En aquest sentit, Escola Valenciana farà públic el pròxim 7 de febrer el document “Model de l’escola que volem” em un acte acadèmic a la Universitat de València. El 21 de febrer la societat valenciana té l’oportunitat de participar a la cercavila festiva “Crida per l’escola que volem” i del 28 de març fins al 6 de juny se celebraran dihuit Trobades d’Escoles en Valencià comarcals que serviran per a desgranar les peticions polítiques concretes als futurs governants en matèria educativa.

Aquesta campanya social de dignificació de l’educació pública valenciana s’emmarca en un lema global que és el de les Trobades 2015: L’escola que volem. Aquest lema té significats ben contundents: L’escola que volem en referència a l’escola que ens estimem. L’escola que volem referida al model d’escola en valencià que la nostra entitat presentarà a principis de febrer. L’escola que volem com a sinònim de desig de canvi, allò al que cal que estiguen atents els partits polítics de cara a les eleccions de maig de 2015.

21F: Crida per l’escola que volem

“El motiu per a mobilitzar la societat en aquesta cercavila festiva és visualitzar el teixit social i cívic que conformen les comunitats educatives d’arreu del País Valencià, les persones que treballen de valent per intentar garantir la millor educació possible a l’alumnat valencià. El seu suport al model de l’escola que volem és la millor garantia perquè el pròxim govern de la Generalitat Valenciana prenga bona nota de les necessitats educatives que tenim”, ha explicat el president d’Escola Valenciana.

La “Crida per l’escola que volem” és l’avantsala a la celebració de les Trobades 2015, les festes lúdiques i reivindicatives que apleguen a més de 200.000 alumnes, mares, pares i docents al llarg de les nostres comarques durant la primavera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.