23 d’abr. 2015

AUTOPISTA LITERÀRIA (V 2006, 2007 i 2012)

      Amb motiu de la celebració del Dia del Llibre i de la Diada de Sant Jordi, en anys anteriors us hem proposat el joc de l'AUTOPISTA LITERÀRIA. Enguany, recuperem tres autopistes d'anys anteriors. El joc consisteix a descobrir l'obra i el nom de grans autors de la literatura catalana del segle XX. 



      Entre els autors de les tres autopistes seleccionades, hi ha una persona que és assagista, una altra que és novel·lista i la tercera que és poeta i dramaturg. Els dos homes celebraven l'onomàstica, si la celebraven, el dia 24 de juny; la dona, potser, el 16 de juliol. Una és nascuda prop de València; l'altra, a Palma; i la tercera, a Barcelona.

     Si voleu jugar, disposeu de quatre pistes per a cadascun dels autors; les dues primeres us ajudaran a descobrir el nom del personatge i les dues últimes a descartar obres, d'entre les quals només una serà la resposta adequada.

     Les pistes es van publicar en entrades del blog anteriors. Cada dia, a les huit i mitja del matí, es publicà una de les pistes i el dia 23 d'abril es feu pública la solució de l'autopista literària pertinent. 

      A continuació us deixem els enllaços a cada pista i a la corresponent solució.


2006



2007



2012



Fotografia amb la imatge de l'autora i les caricatures dels dos autors
Caricatures obra de Carles Alfaro i de Xavier Boronat. La fotografia, de la pàgina de l'AELC.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.