26 de maig 2016

Animals de séquia a la ràdio del CEIP Sant Roc


Divendres passat tinguérem ocasió de visitar l'aula de ràdio del col·legi Sant Roc. Agustín Madrigal ha aconseguit crear-hi un espai màgic per a l'alumnat del col·legi on treballa. En veure el locutori, de mides ajustades perquè un tècnic o dos puguen treballar-hi bé i els seus convidats, a l'altre espai de la peixera, tinguen espai per acostar-se als cinc micros, ens va fer enveja del seu alumnat i no ens poguérem resistir.



Manola i Rosa Roig, i jo mateix, que en fèiem la visita, ho vérem de seguida clar; els Animals de séquia de les autores suecanes estaven demanant eixir d'entre les pàgines del llibre per passar a les ones hertzianes una estoneta. Com tenen molta confiança amb les seues autores, van agafar-los prestada la seua veu i la meua i ací en teniu el resultat.





Agraïm a Agustín Madrigal el seu treball i ja heu vist quin va ser el nostre divertiment. Si l'heu escoltat tot sabreu que són uns quants fragments i relats del llibre Animals de séquia de Manola i Rosa Roig, publicat per Edicions 96. Esperem que us haja agradat.


I si voleu conéixer el que s'ha publicat sobre les autores i el llibre, cliqueu ací o visiteu blogs que parlen de les autores o el vídeo de l'espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.