4 de juny 2016

Treballem per la pública; defensem la millora de l'ensenyament

La Plataforma per l'Ensenyament Públic ens proposa una sèrie de mesures  per defensar l'escola pública i seguir lluitant contra la LOMCE amb la finalitat de millorar l'educació.


Per això, ahir divendres va difondre la següent nota de premsa:

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Front d’Estudiants PV, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica, baix el lema SÍ A LA PÚBLICA, NO A LA LOMCE ha definit una sèrie d’accions per continuar defensant i reivindicant l’escola pública, de qualitat i en valencià.

La Plataforma incidirà en dos vessants. Per un costat el SÍ a L’ENSENYAMENT PÚBLIC pel qual s'ha lluitat des de fa tants anys contra la discriminació i l'atac que ha suposat el tracte de favor envers l'ensenyament concertat-privat-privilegiat. Privilegis i discriminació que la Mesa per la Llibertat d'Ensenyança defensa a hores d'ara de forma enganyosa. Per altre, el NO a la LOMCE perquè la Plataforma exigeix la seua derogació i queda molt de camí per recórrer.

En conseqüència, hem convocat una concentració per al pròxim 10 de juny a les 11h. a les portes de Delegació de Govern a València per a mostrar el rebuig a la LOMCE i a les retallades en educació. La Plataforma convidarà als partits polítics a sumar-se a la prioritat de derogar la impopular i antidemocràtica LOMCE i exigir al pròxim govern una veritable llei de qualitat educativa.

Així mateix presenta als centres públics una sèrie d'accions del 6 al 9 de juny utilitzant per a la seua difusió les xarxes socials. Les comunitats educatives podran mostrar la seua acció reivindicativa mitjançant fotos del lema, concentracions, adhesions al manifest, pancartes i cartells, etc.




València, 3 de juny de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.