9 d’oct. 2015

Diada del Nou d'Octubre, per una etapa de canvis i una societat més justa i més igualitària

Entitats, sindicats i partits convoquen la manifestació del 9 d’Octubre per la vespradaLa Comissió 9 d’Octubre, formada per associacions, sindicats i partits, convocà la manifestació del divendres 9 d’Octubre que tingué lloc a València amb motiu del dia dels valencians. La mobilització va ser convocada per a les 18h a la plaça de Sant Agustí de València.

La manifestació tingué lloc enguany en un context d'esperança i il·lusió, perquè el canvi social i polític obre vies de futur en un País Valencià castigat per massa anys de mal govern. Com en altres ocasions, mantingué el seu esperit reivindicatiu sota el lema “9 d’Octubre, nou finançament, nou país”, posant l'accent en la necessitat d'un nou finançament per a poder construir un País Valencià més just i igualitari, que pose fi a la corrupció i les retallades, i que recupere la cultura, l'economia i els serveis socials.

Més informacióPerquè les coses estan canviant, també a les institucions i al Govern valenciàperò encara ho han de fer molt més.

Llegeix La pedra i el marge (Manel Rodríguez-Castelló)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.