7 de jul. 2016

Llegir en valencià, les nostres cançons

Després de la col·lecció "Llegir en valencià, les nostres festes", l'editorial Bromera continua facilitant-nos noves lectures en valencià.



Enguany la col·lecció se centra en la cançó tradicional i porta per títol «Llegir en valencià, les nostres cançons». Els caps de setmana, el dissabte un llibret i el diumenge un altre, podeu adquirir amb el diari Levante-EMV, per només 1 euro, un nou relat de la col·lecció i conéixer un poc de l'obra d'algun dels nostres escriptors.

Cal dir que els relats només prenen com a referència la cançó, però són originals i no responen a cap llegenda anterior. Aquesta setmana és el torn de "La Lluna, la Pruna" i "La Panderola", dues cançons a partir de les quals Pepa Guardiola i Vicent Usó han escrit els relats Bruna, la lluna i el far i L’anarquista imprevist, que aquest cap de setmana podreu comprar amb el diari Levante-EMV. A més, també s'afegeix a la iniciativa el diari Información, amb la publicació dels dos primers relats de la col·lecció: La boda dels Girau i El catxerulo d’Andreu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.