29 de nov. 2013

'Pipas' (2013) de Manuela Moreno

Manuela Moreno és directora i guionista. Treballa també la publicitat i el videoclip. Ha realitzat diferents espots per a l'ONCE, la Cruz Roja, el Real Madrid o la web de recerca d'hotels europeus Blink (barbuda, Chica curva, Chica guapa).

Enguany promociona les seues dues últimes incursions en el món del curtmetratge: Lo sé i Pipas. Abans ja havia guanyat altres premis, especialment amb el curt Camas, una història de parelles que se centra en el moment en què els sentiments trontollen després d'una relació sexual.

El curtmetratge Pipas ha estat nominat el 2013 en l'XI Edició del Notodofilmfest en les categories de 'millor pel·lícula, millor guió, millor direcció, millor actriu, premi del públic i curt més vist'. I ha resultat guanyador dels premis: 'millor guió i millor direcció'.

El curt està protagonitzat per Marta Martín i Saida Benzal i el guió i la direcció són de la pròpia Manuela Moreno. La fotografia és de Jon Corcuera i la productora amb què ha treballat és MOMENTO, amb la qual també ha rodat el curt Lo sé, millor projecte en la XXV edició del Festival de Medina del Campo i premi del Festival de Cine de Málaga.

Pipas va ser un dels curts preseleccionats per a l'edició de 2014 dels premis Goya.



Apunt publicat anteriorment al blog LLIMA (La Comunidad, 29 de novembre de 2013. El país)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.