28 de set. 2016

'Mezcaliente', una mostra de l'animació feta per ESMA

Si encara no havíeu descobert l'ESMA (Escola Superior del Oficis Artístics) no us perdeu un breu muntatge d'algunes imatges que han generat alumnes d'aquesta escola d'animació francesa per promocionar l'escola.

Però millor mireu-vos algun dels curts, que ja s'han publicat complets al seu canal de YouTube, i observeu les modificacions que va patint el disseny del logo en els diferents films. També podeu clicar en la pestanya Curt, a la dreta d'aquest mateix bloc, on trobareu diversos exemples.

L'escola assoleix tot el procés de creació i postproducció, des de la creació i la gravació de la música, passant pel disseny dels crèdits i dels personatges, la realització del guió, l'animació i el muntatge, el doblatge i la incorporació de les veus i els sons.

Hui us presentem Mezcaliente, un curt que ens recorda la tensió pròpia dels duels en les pel·lícules de vaquers. Un treball on potser els roïns no són els més malvats, ni els forts són tan forts com es creuen; un curt animat on qui aparenta intel·ligència no sol posar-la en pràctica; un guió on els estereotips femenins ens poden donar alguna sorpresa.




Data de publicació: 21 de novembre de 2015.

Sinopsi: Al mig del desert mexicà, dos desesperats vaquers cauen sota l'encant de la cambrera de la cantina i els dos pretenen seduir-la fent ús dels seus atributs i la força.

Réalitzadors/Directors: Arthur BODART, Valérian DAUNIS, Thibaut FOURNIE, Lionel LERICHE, Félix PIRRITANO, Karen SEGHETTO.

Música: Clément BELIO, Jordan SERY, Loïc TOURNIER, Ecole MAI Nancy.

So: José Vicente – Studio des aviateurs.

Film d'animació realitzat a la càtedra de formació del cinema d'animació 3D de l'escola ESMA (promoció del 2015).

© ESMA - Ecole Supérieure des Métiers Artistiques

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.