13 de maig 2015

El web de l'Escola Municipal de Teatre de Silla

Després d'uns quants anys preparant el web de l'EMT, per fi veu la llum. Es tracta d'un espai on s'ha bolcat una part de la història de l'aquesta escola, els darrers trenta anys d'activitats: vídeos, fotografies, llibres, entrevistes, crítiques, programes de mà, cartells...


Un goig per a les persones que, en el començament d'aquesta trajectòria o posteriorment, hem tingut la sort de participar com a alumnes. Cal agrair el treball del professorat d'aquell primer curs de 1985 (Ramon Moreno, Enrique Herreras i Amparo Pedregal) i de la iniciativa del Patronat de Cultura de l'Ajuntament del poble que hi havia aleshores, així com el recolzament  del públic que, des del començament, respongué sempre a la programació de les obres que ha estrenat l'escola en qualsevol de les seues modalitats.



La informació que hi apareix va adreçada als qui han participat en les activitats de l'EMT i també a tota aquella persona interessada en la cultura i en el teatre que s'ha fet a Silla en els darrers trenta anys i que volen estar assabentats del que programa l'EMT en l'actualitat.



No us perdeu la visita, només el vídeo que trobareu al començament  ja us donarà una pista sobre el sentit de l'humor emprat i la professionalitat que es gasten els professors d'aquesta escola, on també hi treballa un d'aquells primers alumnes, Benja Doménech, qui, atret per l'activitat teatral, acabà estudiant art dramàtic. Altres també seguiren eixos mateixos camins i feren de la seua afició una professió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.