20 de maig 2015

'Cuatro veces muerta' (2006) d'Isaac Berrokal

Títol: 'Cuatro veces muerta'.
Gènere: Drama.
Guió i direcció: Isaac Berrokal.
Repartiment artístic: Verónica (Verónica Largo), Eva (Mercè Olivares), individu (Miguel Reyes), repartidor (Juanjo Nieto), xic de la ràdio (Isaac Berrokal) i Nestor (Rafa Galán).
Producció: Isaak Berrokal.
Cançons: El tema de la ràdio és d'Assier Aguirre i la cançó Enferma Compañía dels crèdits de Noiah.
Any de producció: 2006.
Sinopsi: Curtmetratge de ficció on es crea un clímax de tensió quan la protagonista pateix un accident domèstic després d'una discussió telefònica amb la seua parella.

El 2014 Isaac Berrokal encetà el projecte d'un nou curt, que ha titulat La trampa, basat en el guió del curt que podeu veure a continuació.

Si us ha agradat, no us perdeu un dels darrers treballs d'aquest creador independent: Fly Dance & Dream (2013). És un  curt dur per la temàtica que tracta però un treball interessant per comprendre aspectes del drama que suposa quedar atrapat pel món de la droga o caure en la teranyina de la malaltia d'Alzheimer. Podeu visionar-lo a l'enllaç del títol, però abans, completeu les activitats i  responeu les preguntes següents:

1. Fes un esquema de la trama del curt.

2. Quin paper creus que hi juga el personatge que està al començament del vídeo quan la protagonista baixa del seu cotxe?

3. Per què creus que Néstor no reacciona quan Verònica no respon al mòbil?

4. Què li passa al cap, a la protagonista, després de l'accident?

5. De qui parlava la notícia que llig Néstor al final del curt en el locutori de ràdio? Per què es posa a plorar?

6. Mira't el curt que hi ha enllaçat al títol del curt i digues quines diferències trobes amb el que has vist en aquest apunt.


Altre dels treballs d'Isaak Berrocal: Atalaya (2005).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.