13 de des. 2013

'Estellés: de mà en mà' de Francesc Anyó i Borja Penalba

Una mostra dels espectacles que oferí la sala Simbiosi d'Alzira al llarg del 2013: 'Estellés: de mà en mà'.

Estellés: De mà en mà és un espectacle on Francesc Anyó i Borja Penalba perpetren, diuen, riuen, canten, ploren i mengen Estellés; una barreja de veus i músiques amb una senzilla posada en escena, on els veritables protagonistes són els versos de Vicent Andrés Estellés.

Un poema d'EstellésEl vi.



Francesc Anyó és actor. Ha fet teatre, televisió, curtmetratges, doblatge, publicitat, lectures dramatitzades, recitals, traduccions i adaptacions teatrals. Porta molts anys dedicant-se al món actoral sobretot en l'àrea de doblatge i publicitat principalment per a ràdio i televisió. Ha fet documentals, pel·lícules, sèries, material complementari de llibres de text de diverses editorials entre altres coses.

Borja Penalba és un compositor, productor, arranjador i músic, que ha treballat, entre d'altres, amb Feliu Ventura, Lluís Llach, Lluís Danés, Obrint Pas, Miquel Gil, Joan Amèric, Marc Parrot, Sílvia Pérez Cruz, Bruno Oro, Albert Pla, Lídia Pujol, Elena Gadel, Verdcel, Aspencat o Andreu Valor. Va formar part del grup valencià de rock Dropo.

Més sobre 'De mà en mà'.

Si vols més informació de la sala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.