18 de set. 2011

Els Catarres, una banda de folk amb coses a dir

De menuts, a Silla, alguns xiquets jugàvem a l'era de la Catarra. Aquell malnom es va quedar gravat a la meua memòria i, encara hui, l'associe a joc, a competicions esportives, a diversió. Ara, aquell espai lúdic i feiner alhora ha estat ocupat per vivendes unifamiliars, una placeta menuda i una finca gran. Tot un canvi en el paisatge produït per l'evolució del poble i de les formes de vida.

L'aparició de les noves tecnologies ens permet tafanejar, seguir jugant; per això, de vegades, quan estic ociós, recupere aquells noms que ocupaven aquell reduït món infantil i mire si apareixen a la xarxa i què porten de nou. Aquest senzill procés em permeté descobrir al juliol, a You tube, un grup de folk que fa cançons interessants. Ara la revista Jove.cat, a més, els dedica un article i permet que pregunteu els músics directament en un xat que faran el dia 21 de setembre, a les 18'00 h.
Jove.cat.

En poc temps aquest grup ha esdevingut la banda sonora de les xarxes socials ja que fomenten la descàrrega gratuïta de les seues cançons.

Escolteu una de les cançons i, si voleu saber més coses de la banda, visiteu els enllaços que trobareu al final de l'apunt.



Pots ampliar la informació:

Els Catarres

Web oficial

Els Catarres a YouTube

Tots menys tu

Festa Major d'Aiguafreda


Potser vindré


La barba


Vídeo del tema “Jenifer

Els Catarres a Facebook

Pàgina del grup a la xarxa social

Jove Xat

Accedeix al xat de Jove.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.