14 de set. 2011

ACPV dóna les gràcies a totes les persones i organitzacions que han fet possible que la ILP entre a tràmit

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) valora molt positivament que ahir, dimarts 13 de setembre, el Congrés dels Diputats aprovés l’entrada a tràmit parlamentari de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) “Televisió sense Fronteres”. En aquest sentit, ACPV vol destacar:

-Primer, el fet que amb aquesta nova passa es van assolint totes les fites que l’entitat s’ha fixat, amb l’objectiu de legalitzar l’intercanvi de televisions en llengua pròpia i d’aquesta manera donar una solució estable i definitiva a un problema artificial.

-Segon, que aquesta és l’única ILP que ha estat presa en consideració pel Congrés en aquesta legislatura, cosa que indica la importància de la fita assolida i la seua excepcionalitat.

-Tercer, el cada vegada més unànim consens social i polític que aplega la ILP com a via de solució, reflexat en la posició dels grups parlamentaris que ahir van votar a favor o es van abstenir, i la solidesa tècnica, jurídica i política de la proposta.

ACPV vol reconèixer públicament el respecte democràtic que van mostrar ahir tots els grups parlamentaris del Congrés espanyol dels diputats davant una Iniciativa amb tant de suport social, i el reconeixement implícit i explícit a la tasca de la nostra entitat a l’hora de trobar una proposta positiva i, alhora, endegar un procés de suma de voluntats i consens social i polític.

ACPV vol també agrair públicament als 651.650 signants de la ILP el seu suport, així com als 2.830 fedataris i a la llarga llista d’institucions, entitats, partits, sindicats i associacions que han donat suport a la ILP i han col·laborat activament en la recollida de signatures, perquè sense aquesta amplíssima xarxa de complicitats no hauria estat possible arribar fins ací.
D’altra banda, hem de recordar, però, que els quatre anys de mobilitzacions, processos judicials, persecució política i multes ha significat per a la nostra entitat un esforç econòmic que ha arribat a posar en perill la continuïtat d’ACPV, i que encara ara ens manté en una situació difícil que ens obliga, entre d’altres coses, a continuar recollint donacions per a fer front a les multes.



Vídeo del debat sobre la ILP


Podeu veure la sessió completa del 14 de setembre a l'Arxiu audiovisual del canal del Congrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.