2 de gen. 2016

Bon teatre i en valencià

No sempre tenim ocasió de gaudir del teatre en valencià i mira que se'n fa d'interessant!

Reconec que aquesta recomanació l'hauria d'haver fet molt abans, el dia posterior a l'estrena al teatre Micalet de Two Ladies or not Two Ladies on vaig gaudir moltíssim de l'obra, però per falta de temps no ho havia fet. Les persones que llegiu aquestes línies, si no ho heu fet ja, encara teniu uns dies per veure l'obra. Si ara teniu altres plans, procureu que no se us passe en els últims dies de representació al Teatre Micalet o quan l'estrenen en algun altre lloc.

Cal dir que el Micalet ens ha programat una temporada espectacular amb obres tan interessants com Paraules majors de Roberto Garcia, amb les actuacions magnífiques d'Alfed Picó i d'Hèctor Fuster. I de regal, durant les festes, hem tingut la sort de veure l'espectacle musical del que us parlava, un espectacle al més pur estil del cabaret de Bertol Brecht on dos personatges despullen les seues emocions i ens van mostrant les entranyes mentre ens van oferint el seu repertori musical ajustat al tema de l'obra.

Sí, sí; es tracta de Two Ladies or Not Two Ladies, un espectacle de Noèlia Pérez i Josep Zapater, dos actors en estat pur amb unes veus prodigioses, que no us podeu perdre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.