10 de set. 2013

'Tots a una veu', deu curtmetratges sobre el PV



Tots a una veu és una pel·lícula coral que sorgeix en un moment de crisi en què l'audiovisual valencià sembla condemnat a l'extinció. La iniciativa naix d'un equip de professionals que decideix unir forces per a produir una pel·lícula de forma totalment independent amb l'únic objectiu de reflexionar al voltant dels temes que ens preocupen i que poguera visionar-se en tants espais com fóra possible. A partir d'aquesta proposta es va anar generant tot un equip de treball on diferents professionals de l'audiovisual col·laboraren activament amb el seu temps, la seua feina i també el seu equip tècnic.

Des d'un primer moment es va decidir dur a terme el projecte sense cap subvenció ni ajuda econòmica de cap tipus i això suposava assumir els costos que els distints rodatges pogueren originar. Tots els professionals treballaren de forma altruista, assumint com a propi l 'esperit inicial del projecte.

Cadascuna de les 10 històries que formen Tots a una veu ha sigut concebuda i produïda de forma totalment independent. En definitiva,Tots a una veu naix de la necessitat de contar històries en un moment en què les històries semblen ser prescindibles.

Autors dels deu curts: Guadalupe Sáez, Paco Barreda, Néstor Vilar, Nacho Díaz, Juan Antonio Cerezuela, Mar Solana, Carmen Valera, Mertxe Aguilar, Jose Vicente Miralles, Òscar G. Romà i Rafa Ferrero. Altres participants en aquest enllaç.

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.