3 de set. 2014

Nou plantejament per al blog

Canvis en el plantejament de les entrades del blog.

Amb motiu del començament del curs escolar aquest blog es convertirà en un espai complementari del material emprat a l'aula. El canvi ha estat motivat pel tancament de la plataforma de blogs La Comunidad, del diari El país, on tenia hostatjats fins ara els blogs didàctics per al treball amb els meus alumnes de l'IES  Manuel Sanchis Guarner de Silla (els dos enllaços encara figuren en la capçalera sota el títol Els meus blogs).

A partir d'avui, per tant, les entrades del blog tindran caràcter d'apunts, material de discussió, mostra... i un contingut més didàctic. Procurarem incloure enllaços i comentaris a les pel·lícules i curts que comentarem a classe, dissenyar exercicis complementaris del treball dels apunts d'aula i, especialment, convertir la pantalla del blog en una mostra del treballs realitzats pels alumnes de l'assignatura Valencià, llengua i imatge.

No oblidem els altres alumnes de valencià, especialment els de segon de batxillerat que podran trobar enllaços a articles, entrevistes i enllaços a d'altres pàgines d'interés davant la preparació del curs i les proves PAU.

Una salutació cordial i benvinguts al curs 2014-2015.

Francesc J. López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.