21 de febr. 2013

El concert de la #primaveravalenciana, en directe a VilaWeb TV

El concert de la "Primavera Valenciana" ha estat retrasmès per Vilaweb en directe. El concert l'ha tancat La gossa sorda, el grup de Pego, que ha cantat dues cançons del seu repertori. En ell han participat un total de 19 grups i cantants en suport als estudiants processats per la Primavera Valenciana.

Si no heu tingut l'oportunitat de veure'l en directe o per Vilaweb, a bon segur que podreu trobar en la web alguna de les actuacions; aquest vídeo que us adjuntem correspon al concert "A la batalla".



_________________________________________


el dia 21 de febrer a les 19.30h., a l'Octubre CCC es va prepsentar ‘Estudiar en primavera’, un documental d’Amparo Fortuny

El documental recull el testimoni dels estudiants de l’IES Lluís Vives de València, protagonistes de les mobilitzacions en defensa de l’ensenyament públic de qualitat durant 2012. Ells eclosionaren la #PrimaveraValenciana.

La data de l'estrena no va ser casual: el dia que es complia un any de la fi dels colps. Les agressions policials van succeir-se entre el 15 i el 20 de febrer de 2012, però a partir del 21 de febrer, amb les porres callades i un nou cap de policia al càrrec, València va sortir al carrer en massa i en pau.

Direcció: Amparo Fortuny
Muntatge: Mikel Iribarren
Càmara: Carlos Beltrán
Foto fixa: Germán Caballero, Pablo Garrigós
Grafisme: Ricardo Linares

Organitzat per l’Assemblea Lluís Vives i l'Associació Jurídica Primavera Valenciana amb la col·laboració de l’Octubre CCC

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.